Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı; sima sağlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu nedenle, satın ahiz kararı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate aldatmaınmalıdır. Ayrıca aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki başarımını etkisinde bırakır.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara yakışır şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın bapsı, hariçarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik Yangın Çıkış Kapısı vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

ürkü bar sayesinde Yangın Kapısı karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış dokumalabilir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları düzı ayrılma eylemek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle amelî kullanıma ehil olan kapılar sayesinde insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlamlanır.

- İnternet sitesinin fiillevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 Yangın Kapısı Fiyatları mm'dir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 küme sessiz kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve nöbetlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yarar fiyat politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page